SEO & copywriting

OUR SERVICES

SEO & COPYWRITING

DO YOU WANT...

Illustratie over SEO

HOE KAN JE DIT BEREIKEN?

Met een scherpe SEO-strategie.

Wat is SEO?

Search engine optimisation of zoekmachine optimalisatie bepaalt hoe hoog je website rankt op zoekmachines zoals Google. Betaalde advertenties zijn een goede manier om naamsbekendheid te creëren maar op een gratis, organische manier kan je een hoop bezoekers bereiken. 

SEO is de basis van online zichtbaarheid en we kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk een sterke SEO-strategie is.

Wat bepaalt de SEO?

Eerst en vooral de content. Google houdt van kwalitatieve content. Hoe meer en hoe beter de content op je website hoe hoger je op Google terecht komt. Vergeet niet dat SEO een proces is dat nooit stopt, het is belangrijk om regelmatig je website door te nemen en je teksten te herschrijven en optimaliseren.

De juiste zoekwoorden integreren. Weet je naar waar je doelgroep zoekt op zoekmachines? Door een zoekwoordenanalyse bepalen we de kernwoorden die passen bij je bedrijf en zo kan je die integreren op iedere pagina.

Is je website technisch geoptimaliseerd? Niet alleen wat je op je website ziet is belangrijk maar ook hoe die is opgebouwd. Wanneer je je website ontwikkeling overlaat aan een expert, is niet alleen het ontwerp professioneel maar zit je website technisch ook tiptop op orde.

De grafische vormgeving van zowel je online als je offline communicatie is een belangrijk onderdeel van je marketing. Het vormgeven van promomateriaal, zoals flyers, visitekaartjes, online en offline advertenties, … kan voor een ondernemer zonder grafische ervaring een moeilijke taak zijn. 

HOE WE JOUW BEDRIJF ONLINE VINDBAAR MAKEN ...

… Door content te maken die eruit springt en je laat opvallen.

… Door je website technisch helemaal op orde te zetten.

… Door kernwoorden te bepalen m.b.v. Google Search Console & Analytics

Online vind je heel wat info die je kan helpen om je SEO zelf te optimaliseren. Heb je geen idee hoe je eraan begint of laat je het liever over aan een expert? Dan ben je bij Digidoo aan het juiste adres.

KLAAR OM ONLINE ZICHTBAAR TE WORDEN?

© 2021 – Digidoo. All rights reserved | BE0755.417.588 | info@digidoo.eu